top of page
helth.jpg

 Helhetshälsa - Hållbar hälsa

Sömn/ återhämtning, mat, fysisk aktivitet och stresshantering är självklara delar i en hälsofrämjande livsstil. Helhetshälsa betyder att se på alla delar vi själv kan påverka. Kropp som knopp. Var för sig och hur de samverkar. Ibland "tycker vi" att vi gör rätt men blir besvikna när vi inte får förväntat/önskat resultat. Då är det viktigt att gå på djupet. Analysera och titta på fakta istället för att tro och spekulera. Inget slår en bra hållbar plan!

                              Egotid hjälper dig med en realistisk hållbar plan för en bra bashälsa!

Att ta ett helhetsgrepp och se på alla bitar kan kännas överväldigande och tidskrävande. Inte lika enkelt och uppenbart att fixa som att börja träna 2-3 gånger per vecka. Men det handlar om att hitta en kärna och lägga tid på det som verkligen ger betydande resultat för just dig i den livssituation du befinner dig. Ibland krävs stora, svårare förändringar. Andra gånger räcker lite mindre för att få märkbar effekt. 

När jag var 40 år fick jag diagnosen celiaki, glutenintolerans.

Jag hade haft magproblem i mer än 20 år men det var först efter tredje barnet och en tuff infektion som jag blev riktigt sjuk. Det blev en lång, mödosam väg tillbaka till en frisk, stark kropp och ett nytt sätt att äta och leva. Att se på helhetshälsan var avgörande för att bli helt återställd. En värdefull erfarenhet i arbetet med klienter.    

 

Tina Egonsson, grundare av Egotid

 

                             

med ram.png
bottom of page