top of page
helth.jpg

  Livet och hälsan - Helhetshälsa

Helhetshälsa ger långtidshälsa. Med en bra grund där aktiviteter som främjar hälsa är inbyggt som en naturlig del av livet klarar vi göra det som behövs under lång tid. Uthållighet är överlägset hastighet när det kommer till hälsa. Vi behöver kunna hålla i när livet och förutsättningar förändras.

                                                      

Ibland behövs stora, svårare förändringar för bättre hälsa. Andra gånger räcker lite mindre för märkbar effekt. Träning, kost, sömn mm är självklara delar i hälsofrämjandet. Men även psykologiska delar av hälsan spelar roll. Stressproblematik, gränssättning, realistisk ambitionsnivå, kommunikation och relationer till andra är viktiga att ta hänsyn till. 

Egotid hjälper dig med en realistisk hållbar plan för en bra bashälsa! Alla delar sätts ihop till en fungerande helhet. Fokus på det som är viktigast för dig! Egotid har den breda kompetens som behövs för att guida dig rätt. Boka gratis konsultation och ta reda på mer!

 

När jag var 40 år fick jag diagnosen celiaki, glutenintolerans.

Jag hade haft magproblem i mer än 20 år men det var först efter tredje barnet och en tuff infektion som jag blev riktigt sjuk. Samtidigt gick min mamma bort och jag blev uppsagd från jobbet. En tuff tid både fysiskt och mentalt. Det blev en lång, mödosam väg tillbaka till en frisk, stark kropp och ett nytt sätt att äta och leva. Att se på helhetshälsan var avgörande för att bli helt återställd. En värdefull erfarenhet i mitt arbetet med klienter.    

 

Tina Egonsson beteendevetare, grundare av Egotid

 

                             

med ram.png
bottom of page