Just nu, glöm inte Styrketräning! Bästa investeringen för en hållfast kropp. Nu och hela livet ut. På styrkepassen tränar vi 4 stationer, 10 minuter på varje. Alla i sin egen takt med anpassad belastning. Enligt principen för styrka, belasta färre repetitioner - vila mellan. Få hjälp med teknik och motivation.

Träning och motion är bra sätt att investera i sin hälsa. Alla tränar och motionerar utifrån varierande förutsättningar som till exempel ålder, träningsbakgrund, målsättning och fysisk status. Även intresset för träning varierar. Att träna för god hälsa skiljer sig från att ha träning som fritidsintresse eller träna för att prestera inom en viss sport. En Personlig Tränare (PT) har till uppgift att på bästa sätt individanpassa träningen.

Hos Egotid tränar du alltid med PT, själv eller i en liten grupp. Här får du övningar som passar ditt mål och din ambitionsnivå. Rätt teknik är viktigt för att undvika skador och ge bästa resultat av övningen. Med PT blir din träning säker och effektiv. Glädje och utveckling/resultat är betydande faktorer för vår motivation att fortsätta. Här har din PT en viktig uppgift som kan höja din träningsupplevelse. Träna med PT ger dig också värdefull kunskap om din kropp och hur du kan ta hand om den på ett bra sätt. 

 

Är du färdigbehandlad hos fysioterapeut/sjukgymnast och vill gå vidare efter skada? Egotid hjälper dig att ta nästa steg.

             

              Ge aldrig upp på din fysiska kapacitet och stigande ålder är ingen anledning att bli inaktiv!

 

Priser finns på bokningssidan.

med ram.png