top of page
Gymmet 2023.JPEG

Träning hösten -23

Hos Egotid kan du träna själv med personlig tränare (PT), i en liten PT-grupp, öppna pass eller själv på öppet gym. Läs mer på bokningssidan (Boka-knappen).

Träning och motion är bra sätt att investera i sin hälsa. Alla tränar och motionerar utifrån varierande förutsättningar som till exempel ålder, träningsbakgrund, målsättning och fysisk status. Även intresset för träning varierar. Det ställer lite olika krav på vilken typ av träning som passar.

Personlig träning i liten grupp fokus styrketräning, max 8 deltagare

Styrkepassen är till för er som vill känna er starka i vardagen, slippa värk, smärta och bromsa åldrandet lite grand. Erfaren eller nybörjare? Passen passar alla. Var och en tränar efter egen förmåga och anpassar belastning. Vi använder fria vikter och du får hjälp av utbildad personlig tränare med teknik och motivation. 

Passen går i omgångar om ett antal tillfällen, samma tid och betalas vid start. Vid omgångens slut har deltagarna förtur till nästa omgång. Missar du en dag du kan du byta dag eller träna gratis på "öppet gym". 

Hör av dig om du är intresserad så tar vi kontakt när nästa omgång börjar. 

Träna med personlig tränare?

Utveckling/resultat är betydande faktorer för vår motivation att träna. Här har din PT en viktig uppgift att höja din träningsupplevelse. En Personlig Tränare (PT) hjälper dig att hitta den träning som passar dig och det du vill uppnå.

 

Öppet gym är möjlighet att träna själv i gymmet. Boka på Bokadirekt.

Öppna pass. Kom när det passar utan att binda upp dig. Läs mer och boka på Bokadirekt

 

Är du färdigbehandlad hos fysioterapeut/sjukgymnast och vill gå vidare efter skada? Egotid hjälper dig att ta nästa steg.

           

             Med mig som din PT bygger du enkelt och säkert en stabil grundfysik.

 

                                         Priser finns på bokningssidan

   

med ram.png
bottom of page