top of page

Träning hösten -23

 

Styrketräning i liten grupp, 6 tillfällen.

Bokas på bokadirekt vid varje ny omgång. Där finns även info om tider och priser. Finns inte passet bokningsbart är det fullt. Meddela om du vill stå på väntelista.

 

Det här passet är till för er som vill känna er starka i vardagen, slippa värk, smärta och bromsa åldrandet lite grand. Erfaren eller nybörjare? Passen passar alla. Var och en tränar efter egen förmåga och anpassar belastning. Vi använder fria vikter och du får hjälp av utbildad personlig tränare med teknik och motivation. 

Gruppen har max 8 deltagare och vi tränar 6 tillfällen. Därefter startar en ny period om man vill fortsätta. Betalning sker vid början av varje period. Passen finns på tisdag kl 19, torsdag kl 19 och söndag 18.30. Du väljer vilken dag du vill gå. Skulle du missa en gång går det att komma på annat pass i mån av plats.

Vill du träna själv i lokalen bokar du "öppet gym"

Spontana träningspass aviseras på Facebook och Instagram. Följ gärna där.

Träna med personlig tränare?

Träning och motion är bra sätt att investera i sin hälsa. Alla tränar och motionerar utifrån varierande förutsättningar som till exempel ålder, träningsbakgrund, målsättning och fysisk status. Även intresset för träning varierar. Att träna för god hälsa skiljer sig från att ha träning som fritidsintresse eller träna för att prestera inom en viss sport. En Personlig Tränare (PT) hjälper dig att få bästa resultat av din träning.

 

Hos Egotid kan du träna själv med PT eller i en liten grupp. Du får övningar som passar ditt mål och din ambitionsnivå. Rätt teknik är viktigt för att undvika skador och få ut det bästa av övningen. Utveckling/resultat är betydande faktorer för vår motivation att fortsätta. Här har din PT en viktig uppgift som kan höja din träningsupplevelse. Träna med PT ger dig också värdefull kunskap om din kropp och hur du kan ta hand om den på ett bra sätt. 

 

Är du färdigbehandlad hos fysioterapeut/sjukgymnast och vill gå vidare efter skada? Egotid hjälper dig att ta nästa steg.

           

             Med mig som din PT bygger du enkelt och säkert en stabil grundfysik.

 

                                         Priser finns på bokningssidan

   

med ram.png
bottom of page