top of page
Gymmet 2023.JPEG

Träning hos Egotid

Hos Egotid kan du träna med personlig tränare (PT), i en liten PT-grupp, öppna pass eller själv på öppet gym. Läs mer på bokningssidan (Boka-knappen).

Träna med personlig tränare

 

Utveckling/resultat är betydande faktorer för vår motivation att träna. Här har din PT en viktig uppgift att höja din träningsupplevelse och ge dig viktig kunskap. En Personlig Tränare (PT) hjälper dig att hitta den träning som passar dig och det du vill uppnå.

Personlig träning i liten grupp fokus styrketräning, max 8 deltagare

Styrkepassen är till för er som vill känna er starka i vardagen, slippa värk, smärta och bromsa åldrandet lite grand. Alla tränar efter egen förmåga och anpassar belastning. Vi använder fria vikter och du får hjälp av utbildad personlig tränare med teknik och motivation. 

Passen går i omgångar om ett antal tillfällen, samma tid och betalas vid start. Vid omgångens slut har deltagarna förtur till nästa omgång. Missar du en dag du kan du byta dag eller träna gratis på "öppet gym". 

Hör av dig om du är intresserad så tar vi kontakt när nästa omgång börjar. 

 

Öppna pass. Kom när det passar utan att binda upp dig. Läs mer och boka på Bokadirekt

 

Öppet gym är möjlighet att träna själv i gymmet. Boka på Bokadirekt.

Är du färdigbehandlad hos fysioterapeut/sjukgymnast och vill gå vidare efter skada? Egotid hjälper dig att ta nästa steg.

           

                           Egotid hjälper dig bygga en stabil grundfysik.

 

                                         Priser finns på bokningssidan

   

med ram.png
bottom of page