top of page

                                                      Massage

Egotid erbjuder flera olika sorters massage som alla har sin grund i den klassiska svenska massagen.

När du bokar tid väljer du hur lång behandling du önskar. Vid behandlingstillfället bestämmer du tillsammans med terapeuten vilken typ av massage/terapi som är lämplig för dina behov. 

Massage/massageterapi behandlar och förebygger problem i rörelseapparaten. Blodcirkulationen ökar och stimulerar näringstillförsel till vävnader och borttransport av avfallsprodukter. Vi får smidigare och mer elastiska muskler som dämpar värk och spänningar. Kan vara både ytlig och djupgående. Vid behov även triggerpunktsbehandling och töjningar. 

Idrottsmassage har fokus på muskler som belastas extra mycket. En kraftfullare massage som har syfte att ge snabbare återhämtning, förebygga skador och hålla muskler mjuka och följsamma. Kan upplevas som ganska tuff och ibland smärtsam. Räcker ofta med kortare behandlingstid om enbart problemområdet ska behandlas.

Avslappningsmassage är en mjukare, ytligare form av klassisk massage. Ökar frisättning av "lugn- och ro hormon" och löser upp spänningar En massage för välmående som hjälper dig slappna av och ger en stunds återhämtning. Blir så djupgående du önskar.

Priser finns på bokningssidan.

med ram.png
bottom of page